Corona Update 29-4-2020

Beste Rijders, Leden,  laatste update: 29-4-2020:

 

Wij hebben de laatste dagen over en weer mailverkeer gehad met onze Gemeente & de Knmv.

Wij kunnen jullie nu vertellen dat ons terrein weer open gaat voor de jeugdrijders om te kunnen trainen!

Echter zitten hier wel voor ons als club haken en ogen aan. Wellicht zal het jullie niet ontgaan zijn dat het enkel nog is toegestaan voor rijders t/m 18 jaar!

Dus alleen onze Jeugd(leden) mogen komen trainen, maar let op! Het terrein zal enkel alleen open zijn Op de Zondagen, alle andere dagen zal er niet getraind mogen worden.

Vanaf komende Zondag 3 mei zal het terrein open zijn  van 9.00 uur t/m 15.00 uur. Na deze tijd moet iedereen het terrein verlaten!

Wij moeten de trainingsdagen doorgeven aan onze Gemeente, dus houd er rekening mee dat er controle uitgevoerd zal gaan worden!

Houden wij ons niet aan de regels, word ons terrein alsnog gesloten door de gemeente! Wij zullen dus samen deze tijd door moeten komen en strikt de regels op volgen die ons worden toegedragen door de gemeente.

Wij kunnen als bestuur dan ook niets anders doen om deze na te streven.

 

Omdat hier fikse boetes op staan, kunnen én willen wij dat als club dus begrijpelijk niet, en houd in dat wij ook streng moeten zijn.

Wij hopen uiteraard dat dit niet nodig zal zijn.

Mochten wij iemand traperen die ouder is als 18 jaar, of rijders (onder de 18 jaar) op andere dagen of tijdstippen alsnog aan het trainen is, dan zullen wij helaas harde maatregelen moeten nemen! Houd rekening met bijv. een terreinverbod voor aantal maanden.

Wij willen en kunnen ons dat als sportclub niet permiteren, hopelijk jullie begrip voor deze maatregelen in deze onwerkelijke tijd.

 

Op de BTC site , btc Facebook en op knmv site vinden jullie alle informatie/regels die nu gelden.

Zodra er veranderingen komen worden jullie op de hoogte gehouden.

 

Wij zijn als club verplicht om op de dagen dat ons terrein open is ,een aanspreekpunt aanwezig moet zijn, die alles in goede banen moet begeleiden, die nauw in contact staat met de gemeente, daarom zal er minimaal 1 persoon van het BTC bestuur aanwezig moeten zijn. Ook zal er een lijst klaar liggen waarop jullie je naam op moeten invullen.

Parkeer in de vakken, neem de regels in acht, en blijf 1.5 mtr. uit elkaar.

NIET leden van BTC zijn verplicht zich vooraf aan te melden, (dit ivm het aantal rijders wat is toegestaan), doen ze dit niet en er zijn al voldoende jeugdrijders dan kunnen ze het terrein weer verlaten. Onze eigen leden gaan uiteraard voor. Het streven is om niet meer als max 20 rijders op het terrein te hebben.

 

Zijn er verder nog vragen, stel ze gerust aan één van het bestuur.

Succes, en voor zover als het mogelijk is alsnog veel plezier gewenst.

 

Mvrgr,

Bestuur BTC

Floris Theelen

(Voorzitter)