Classic Trial 10 Juni 2012

Vanwege het grote succes van vorig jaar organiseert de Baarlose Trial Club (BTC) op 10 juni wederom de Classic Trial. Tijdens dit evenement zullen oude tijden herleven op het gebied van motortrial en zal deze dag geheel in het teken staan van de klassieke trialmotoren.

 

Motorliefhebbers en natuurlijk de echte trialfanaten kunnen genieten van klassiekers die in wedstrijdverband in actie komen in diverse categorieën o.a. Pre 65 zwaargewicht 120Kg + , Pre 65 middengewicht 105-120 Kg, Pre 65 lichtgewicht -105 Kg en Twinshock. Ook dit jaar zal het een grote uitdaging zijn voor de rijders, vooral als je bedenkt dat de hedendaagse trialmotor slechts +- 70 kg weegt.

 

Welke trialmotoren aan de start verschijnen van deze wijdstrijd zal ook dit jaar een verrassing zijn voor de organisatie, maar de kans is groot dat men merken zoals, Triumph, Ariel, BMW, Norton, BSA , MZ, Kreidler, Matchless, Ossa, Yamaha, Fantic, Zundapp, Montesa, Bultaco etc. in actie zult zien.

De BTC heeft ook zo z’n eigen inbreng tijdens deze classictrial met een aantal regionale triallisten, onder andere Jos Beeren uit Kessel (Ossa), Wim van Lier uit Baarlo (Honda) en Toon van Vliet uit Grathem (Bultaco)

Hoewel het verrijden van deze Classictrial de hoofdzaak is, wordt het publiek en de trialbegeleiders niet vergeten. Vanaf het overdekte BTC-terras kan men genieten van de sportieve prestaties van de rijders met hun motoren onder het genot van een drankje en een hapje.

 

Programma

 

Zondag 10 Juni: 10.00 – 10.50uur inschrijven

11.00 – 15.30uur trial wedstrijd

+ / -16.00 uur prijsuitreiking

 

De toegang is gratis.

Trialterrein d´n Heyacker ligt tegenover restaurant Boszicht aan de provinciale weg Maasbree- Hout-Blerick (N275). De route naar het terrein wordt op de provinciale weg te Maasbree met ‘TRIAL’ pijlen aangegeven!

Voor meer informatie en een uitgebreide routebeschrijving kijk op onze site: www.btcbaarlo.nl